Ceas Polar FT60F

Cod produs: 54911201

Disponibilitate: Stoc epuizat

739,00 lei

479,00 lei

Economisesti: 260 Lei

Scurta descriere

Program saptamanal de antrenament
Pentru cei care practica exercitii cu regularitate, Programul de antrenament STAR va spune cat de mult si de intens sa va antrenati.
Creeaza un program de antrenament pe baza obiectivelor personale si stabileste noi tinte saptamanale pentru antrenament.
Asigura feedback asupra efectului antrenamentului dumneavoastra.
Testul Polar Fitness masoara gradul dumneavoastra de incadrare in exercitiile fitness de tip aerobic si va face cunoscut progresul.

Ce se afla in cutie:
Polar FT60 calculator pentru antrenament
Senzor pentru ritm cardiac Polar H1
Manual
REDUS CU 35%
Ceas Polar FT60F
Blocare zona
Caracteristica de blocare zona va ajuta sa acumulati o anumita intensitate. Puteti fie bloca o zona inaintea unei sesiuni de antrenament sau in timpul acesteia prin apasarea unui buton cand va aflati in zona dorita.

HeartTouch -unitate pentru incheietura cu operare fara buton
Cand HeartTouch este activat, diversele informatii despre antrenament in timpul antrenamentului pot fi accesate fara apasarea butoanelor, de exemplu, cand manusile fac ca apasarea butoanelor sa fie dificila, apropiind calculatorul de antrenament de emitator.

Indicator grafic al zonei target
Aceasta caracteristica indica grafic pe afisaj zona in care va aflati in timpul unei sesiuni de antrenament, ajutandu-va sa ramaneti in zona de intensitate dorita.

Indicator zona
Indicatorul zona este un simbol vizibil si mobil pe display-ul calculatorului de antrenament, care indica daca va aflati in interiorul zonei target presetate. Aceasta caracteristica va permite sa ajungeti la tintele dorite de intensitate/ritm/viteza/cadenta.

Caracteristici calculator
Afisare text in Engleza, Germana, Finlandeza, Franceza, Portugheza, Spaniola si Italiana
Baterie ce poate fi schimbata de utilizator
Blocare taste
Fus orar dual
Indicator baterie scazuta
Indicator pentru data si ziua saptamanii
Lumina de fundal
Ora (12/24h) cu alarma si amanare alarma
Rezistent la apa - 30 m
Caracteristici masuratori corporale
Incadrare automata in zonele target in functie de varsta – bpm / %
Pentru a va ajuta sa va antrenati in siguranta si eficace, calculatorul de antrenament stabileste automat limitele zonei target ale ritmului cardiac, conform ritmului cardiac maxim in functie de varsta (220 minus varsta). Limitele sunt stabilite fie in batai pe minut (bpm) sau ca procent (%) din ritmul dumneavoastra cardiac maxim. Vezi de asemenea incadrarea manuala in zonele target.

Incadrare manuala in zonele target – bpm / %
Aceasta caracteristica va da posibilitatea sa definiti zona target pe care o doriti si este adecvata pentru antrenament. Puteti seta zona target pentru antrenament ca batai pe minut (bpm), ca procent din ritmul dumneavoastra cardiac maxim.

Incarcare antrenament - disponibil pe polarpersonaltrainer.com
Media si maximul ritmului cardiac pe antrenament

Polar OwnCal – consum calorii cu procentajul grasimii
Polar OwnCal calculeaza numarul de kilocalorii consumate in timpul antrenamentului. Aceasta caracteristica va permite sa urmariti kilocaloriile consumate in timpul unei sesiuni de antrenament si kilocaloriile cumulate consumate in timpul catorva sesiuni de antrenament. Aceasta caracteristica estimeaza de asemenea procentul de ardere a grasimilor (% de grasimi pe afisaj), adica numarul de kilocalorii consumate din grasimi in timpul unui exercitiu, exprimat ca procent din kilocaloriile totale arse.
Polar OwnCode (5kHz) – coded transmission
Transmisia codificata a ritmului cardiac blocheaza automat un cod pentru transmiterea ritmului dumneavoastra cardiac catre calculatorul de antrenament. Calculatorul de antrenament culege ritmul dumneavoastra cardiac numai de la emitator. Codificarea impiedica interferenta de la alte calculatoare de antrenament.

Polar OwnZone – zona ritm cardiac propriu
Polar OwnZone determina limitele ritmului dumneavoastra cardiac personal pentru o sesiune de antrenament. In funcTie de zi si ora, starea dumneavoastra fizica poate diferi, de exemplu, daca sunteti stresat(a) sau obosit(a) sau daca nu v-ati recuperat complet de la ultima sesiune de antrenament, Polar poate determina respectivele informatii din ritmul dumneavoastra cardiac si va poate ghida catre zona de antrenament ideala pentru acea miscare.

Program de antrenament Polar STAR

Ritm cardiac - bpm / %
Ritmul cardiac este masurarea activitatii pe care o depune inima. Ritmul cardiac poate fi exprimat ca numarul de batai pe minut (bpm) sau ca procent (%) al ritmului dumneavoastra cardiac maxim.

Ritm cardiac maxim (setat de utilizator )
Test Fitness Polar

Zone target bazate pe ritmul cardiac cu alarma vizuala si auditiva
Puteti defini zonele target pentru o sesiune de antrenament pe baza ritmului cardiac pentru a ajuta la definirea intensitatii corecte. Cand ati depasit zonele presetate, calculatorul pentru antrenament va va informa printr-o alarma vizuala si sonora.
Caracteristici senzor G1 GPS

Distanta - antrenament si total
Distanta (km, mi) poate fi setata si masurata in cateva moduri. Distanta de antrenament va informeaza asupra distantei parcurse in timpul unei sesiuni de antrenament. Distanta totala este distanta acumulata de la ultima resetare.
Viteza/Ritm - actual, mediu si maxim
Ritmul (exprimat ca min/km sau min/mila) reprezinta turatia nominala. Ritmul este de obicei folosit la alergare. Prin reglarea ritmului target, puteti urmari cat de repede trebuie sa alergati pentru a ajunge la o anumita distanta intr-un interval predefinit de timp.

Caracteristici senzor pentru picior S1

Distanta - antrenament si total
Distanta (km, mi) poate fi setata si masurata in cateva moduri. Distanta de antrenament va informeaza asupra distantei parcurse in timpul unei sesiuni de antrenament. Distanta totala este distanta acumulata de la ultima resetare.

Viteza/Ritm - actual, mediu si maxim
Ritmul (exprimat ca min/km sau min/mila) reprezinta turatia nominala. Ritmul este de obicei folosit la alergare. Prin reglarea ritmului target, puteti urmari cat de repede trebuie sa alergati pentru a ajunge la o anumita distanta intr-un interval predefinit de timp.
Caracteristicile Polarpersonaltrainer.com
Analiza antrenamentului
Incarcarea antrenamentului
Jurnal
Programe de antrenament

Inregistrare caracteristici
Fisiere antrenament (cu rezumate antrenament) - 100

Jurnal saptamanal
Istoricul saptamanal strange la un loc datele dumneavoastra saptamanale de antrenament. Prin selectarea unei saptamani, puteti revizui datele dumneavoastra de antrenament pentru respectiva saptamana.

Totaluri
Totalurile includ datele dumneavoastra de antrenament incepand de la ultima resetare, dandu-va posibilitatea de a va urmari antrenamentul pe termen lung.
Transfer de date
Compatibil cu Mac (bazat pe tehnologia Intel) via Polar FlowLink
Compatibil cu PC via Polar FlowLink
Compatibil cu polarpersonaltrainer.com via Polar FlowLink
Cod 54911201
Sport Alergare
Destinatie Alergare
Functii Calculator calorii
Dimensiuni No
Material carcasa No
Material geam No
Accesorii incluse Centura cardiaca (HR)
Colectie No
Ghid de marimi indisponibil momentan !

Adauga Review-ul tau

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Produse similare

Flask Camelbak Quick Stow Flask 500 Ml

Flask Camelbak Quick Stow Flask 500 Ml

134,00 lei

75,00 lei

Ochelari Tifosi Tyrant Race Orange

Ochelari Tifosi Tyrant Race Orange

409,00 lei

239,00 lei

Bidon CamelBak Eddy 0.75L

Bidon CamelBak Eddy 0.75L

78,99 lei

65,00 lei

Manusi Beal Rappel

Manusi Beal Rappel

114,99 lei

69,00 lei