GARANTIA PRODUSELOR

Toate produsele care se comercializeaza pe site-ul www.mountainoutlet.ro au garantie 1 an de zile de la data achizitiei. Conditiile si termenii de acordare a garantiei sunt inscrise in Certificatul de Garantie primit odata cu produsul achizitionat. Termenul de rezolvare al unei sesizari se aplica conform legislatiei in vigoare si este de 15 zile de la primirea produselor de la client. Toate conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen legal de 14 zile de la data la care intrati, dumneavoastra sau o parte terta alta decat transportatorul indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail la contact@mountainoutlet.ro.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original (va rugam sa impachetati ambalajul original intr-o punga sau in hartie inainte de a il sigila cu banda adeziva - nu vom accepta produsele care au banda adeziva lipita direct pe ambalajul original), etichetele nu au fost rupte, produsul este nedeteriorat si nu prezinta urme de uzura sau folosire si se afla in starea in care l-ati primit.

-sa returnati toate documentele ce au insotit produsul.

-in cazul in care produsul a fost achizitionat intr-o promotie ce include si un produs cadou, trebuie sa returnati si produsul cadou.

Adresa de returnare a produselor este: Bucuresti, Bd. Unirii 57, Sector 3. Termenul de returnare este respectat daca produsele, sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Costurile directe pentru returnarea produsului/produselor este suportat de client.

Va rugam sa retineti ca din motive de igiena sticlele de bauturi si lenjeria intima nu pot fi returnate. 

Nu acceptam produse expediate prin Posta Romana.