Termeni si Conditii

I. Despre Noi

II. Despre www.mountainoutlet.ro

III. Proprietatea Intelectuala

IV. Inregistrare ca utilizator

V. Datele Personale

VI. Procedura de cumparare

VII.1. Preturile

VII.2. Metode de plata

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul www.mountainoutlet.ro?

VII.2.2. Disponibilitatea produselor

VII.2.3. Confirmarea disponibilitatii produselor

VII.2.4. Livrarea produselor

VII.2.5. Transportul

VII.2.6. Returnarea produselor

VII.2.7. Returnarea contravalorii produselor

VII.2.8 Erori tehnice

VIII. Garantie si service postvanzare

IX. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

X. Forta Majora

XI. Publicitatea

XII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

XIII. Legislatia aplicabila

XIV. Prezentarea ofertei

XV. Despre Cookies

XVI. Politica de confidentialitate


 

I. Despre Noi
Serviciul www.mountainoutlet.ro este oferit de S.C. MASTER SPORT SRL  cu sediul in Str. Gh. Sincai nr 15, Bucuresti, inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J40/9392/2000, avand cod unic de inregistrare RO 13446790, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: Bdul Unirii 59, Bl.F, sector 2 , Bucuresti.

Prin e-mail la: contact@mountainoutlet.ro
Prin telefon la numarul: 0733.020.533

Programul telefonic de lucru cu publicul este: L-V: 11:00 - 19:00

Comenzile online pot fi plasate 24h din 24h, urmand a fi procesate in intervalul orar 11:00 - 19:00 de Luni pana Vineri.

II. Despre www.mountainoutlet.ro
www.mountainoutlet.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor noastre www.mountainoutlet.ro.
Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul www.mountainoutlet.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.mountainoutlet.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.mountainoutlet.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.mountainoutlet.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.mountainoutlet.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrare ca utilizator
Site-ul www.mountainoutlet.ro  poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site).
Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum primirea newsletterului www.mountainoutlet.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site).
Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.mountainoutlet.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia.
Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic.
In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.mountainoutlet.ro.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
www.mountainoutlet.ro  poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.mountainoutlet.ro
Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.mountainoutlet.ro,  numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
www.mountainoutlet.ro  isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, in conditiile legii.

 

V. Datele Personale

Termenii si conditiile generale de vânzare se vor aplică tuturor vânzărilor de bunuri şi servicii de către SC Master Sport SRL, prin intermediul magazinului virtual www.mountainoutlet.ro către CUMPĂRĂTOR.Cumparatorul are obligatia de a furniza corect datele cu caracter personal, refuzul de a le furniza face ca prelucrarea comenzii sa fie imposibila.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată si completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC Master Sport  SRL opereaza urmoatarele categorii de date: Nume, Prenume, Adresa, CNP, Telefon si Adresa E-mail si are obligatia:

  • Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari, Reprezantant Legal, SC Master Sport SRL.
  • De a administra în conditii de sigurantă si numai pentru scopurile: Gestiune Economico Financiara si Administrativa, Reclama Publicitate si Marketing.
  • Informarea despre promotiile mountainoutlet.ro sau despre orice alte promotii sau activităti desfăsurate de mountainoutlet.ro prin orice mijloace de comunicare (postă, e-mail, telefon, SMS, etc.)
  • Ca datele personale sa nu fie difuzate către terti, ele putând fi transmise doar autoritătilor in drept cu scopul verificării tranzactiilor comerciale sau altor autorităti în drept pentru efectuarea oricăror verificări, dacă acest lucru va fi sollicitat în conformitate cu legile în vigoare.
  • Să certifice faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr.365/2002 privind comertul electronic, precum si a HG 34/2014 privind protectia consumatorilor.

Cumparatorul are acces la datele personale si poate oricand sa le modifice prin panoul de client.
În cazul optării pentru plata on-line procesarea datelor de card se face pe serverele bancilor respective. mountainoutlet.ro nu solicită si nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.
Pentru informare si suport ne puteti contacta la adressa contact@mountainoutlet.ro.

Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de www.mountainoutlet.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

Master Sport Srl este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr 32055 la ANSPDCP.

 

VI. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.mountainoutlet.ro  este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor
- inregistrarea dvs. ca utilizator al www.mountainoutlet.ro 
- efectuarea platii produselor.
Plata se efectueaza ramburs, online cu cardul sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus si daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.
- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.mountainoutlet.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul primirii printr-un email trimis de catre SC Master Sport Srl a facturii proforme.

VII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.mountainoutlet.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania).
Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat.
Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.
Inainte de trimiterea unei comenzi, aveti posibilitatea sa va asigurati ca pretul de pe site este cel corect apeland numarul de telefon 0733.020.533.

VII.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata:
- transfer bancar/ordin de plata : daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail.

- online cu cardul.
- numerar la livrare (ramburs) : daca ati ales sa platiti numerar la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre curierul rapid care efectueaza livrarea.

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul www.mountainoutlet.ro?
Puteti cumpara produse prin www.mountainoutlet.ro urmand pasii:
A. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati, alegeti culoarea sau marimea si apasati pe butonul "Adauga in cos".
B. Se vor afisa produsele dvs, si totatul comenzii. Continuati prin butonul Finalizare Comanda.
C. Introduceti datele dvs, si adresa de facturare.
D. Introduceti adresa de livrare, daca doriti ca adresa de livrare sa fie aceasi cu adresa de facturare atunci nu bifati nimic si mergeti mai departe.
E. Alegeti metoda de livrare.
F. Alegeti metoda de plata.
G. Daca doriti sa specificati o informatie suplimentara, treceti informatiile in campul "Informatii Suplimentare" apoi apasati butonul "Trimiteti comanda".
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs.
Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea.
Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece va vom transmite prin email informatiile legate de termenul de livrare si numarul de AWB al coletului.
O adresa de e-mail sau un numar de telefon incorect introduse vor incetini intregul proces de comanda.
Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs.

 

VII.2.2. Disponibilitatea produselor

In stoc

Produsele se afla in depozitul nostru, putand fi livrate in 1-2 zile lucratoare.

S.C. MASTER SPORT S.R.L. nu garantează disponibilitatea în stoc a produselor afișate. Valoarea maximă a obligațiilor S.C. MASTER SPORT S.R.L. față de orice client în cazul nelivrării sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumpărate este valoarea sumelor încasate de S.C. MASTER SPORT S.R.L. de la respectivul client.

VII.2.3. Confirmarea disponibilitatii produselor

Dupa plasarea comenzii, vei primi un email generat automat ce reprezinta inregistrarea comenzii in sistemul nostru. In cel mai scurt timp posibil (programul magazinului este L-V: 11:00-19:00) vei fi contactat telefonic si prin email, de un reprezentant mountainoutlet.ro ce te va informa asupra disponibilitatii si a termenului de livrare al produselor comandate.

 

VII.2.4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face in termen de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii cu un reprezentant mountainoutlet.ro. De asemenea vei primi un email ce contine informatii legate de termenul de livrare si de numarul de AWB al coletului. Numarul de AWB al coletului poate fi verificat incepand cu ora 23:00 in sistemul FanCourier pentru a urmari statusul livrarii coletului.

In lunile Decembrie si Ianuarie, FanCourier nu mai garanteaza termenul de livrare de 24 de ore. In general coletele se vor livra in 24-72 de ore dar datorita conditiilor meteo, a volumului mare de livrari sau a localitatii in care se face livrarea, comanda poate ajunge in cca 48-72 de ore. Iti multumim pentru intelegere.

 

VII.2.5. Transportul produselor

Taxa de transport per comanda este de 21 Lei TVA inclus in aria de acoperire FanCourier. Pentru a vedea daca localitatea in care vrei sa se efectueze livrarea se afla in aria de acoperire FanCourier ( pt a se afla in aria de acoperire, dupa denumirea localitatii, in paranteza trebuie sa fie cifra 0 ), click aici

 

 VII.2.6. Returnarea produselor

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa procedati dupa cum urmeaza:

1. Logheaza-te pe contul de pe care ai plasat comanda
2. Dupa ce ai intrat pe contul personal, de pe coloana din stanga, selecteaza meniul  „Retururi Produse”
3. Din partea dreapta sus, in dreptul butonului turcoaz „RETUR” trebuie sa selectezi comanda pentru care doresc efecturarea returului produsului.
4. Completeaza toate campurile din formular si trimite formularul
5. Sa nu uiti sa ne scrii la rubrica „Comentarii” datele tale bancare (IBAN, Banca, Nume posesor cont) pentru a putea sa iti facem transferul cat mai rapid.
6. Vei primi o notificare pe email dupa ce s-a procesat cererea ta
8. Daca si numai daca este aprobata cererea ta de retur, se poate expedia coletul conform instructiunilor primite.
9. Termenul legal pentru retur este de 14 zile calendaristice.

Daca intampani orice probleme tehnice sau ai nevoie de ajutor te rugam sa ne scrii la contact@salomon.ro sau sa ne scrii in chat pe site si noi iti vom raspunde cat de repede posibil.

 NOTE IMPORTANTE:

Procedura de mai sus este obligatorie pentru procesarea Returului de produse.
Poti urmari online, in timp real, status-ul solicitarii tale direct din contul tau dupa ce te loghezi.


COSTURILE DE RETUR PRODUSE

Daca produsul a fost expediat gresit din vina noastra, vom suporta integral costurile de transport si inlocuire pentru produsul respectiv.

Costul de returnare este cel perceput de catre curierul ales de client. Nu acceptam colete expediate prin Posta Romana sau colete care au ramburs ori cerere de restituire produs/e.CONDITIILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original (va rugam sa impachetati ambalajul original intr-o punga sau in hartie inainte de a il sigila cu banda adeziva - nu vom accepta produsele care au banda adeziva lipita direct pe ambalajul original), etichetele nu au fost rupte, produsul este nedeteriorat si nu prezinta urme de uzura sau folosire si se afla in starea in care l-ati primit.
- sa returnati toate documentele ce au insotit produsul.
- in cazul in care produsul a fost achizitionat intr-o promotie ce include si un produs cadou, trebuie sa returnati si produsul cadou.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Vă rugăm să rețineți că din motive de igienă sticlele de băuturi, lenjeria intimă, protectiile dentare și costumele de baie nu pot fi returnate.

 

 

 VII.2.7. Returnarea contravalorii produselor

Returnarea contravalorii se va efectua in termen legal de maxim 14 de zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract conform OG34/2014. Rambursarea contravalorii va putea fi amanata pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.  Prin prezentul paragraf nu se incalca drepturile de consumator.


VII.2.8 Erori tehnice

Ne rezervam dreptul de a nu onora o comanda daca din cauza unei erori tehnice, pretul final de vanzare al unui produs din comanda, este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat pretul este derizoriu. Vom anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.


VIII. Garantie si service postvanzare
Toate produsele care se comercializeaza pe site-ul www.mountainoutlet.ro au garantie 1 an de zile de la data achizitiei. Conditiile si termenii de acordare a garantiei sunt inscrise in Certificatul de Garantie primit odata cu produsul achizitionat. Termenul de rezolvare al unei sesizari se aplica conform legislatiei in vigoare si este de 15 zile de la primirea produselor de la client. Toate conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.X. Forta Majora
www.mountainoutlet.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.mountainoutlet.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.mountainoutlet.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.mountainoutlet.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.mountainoutlet.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.


XI. Publicitatea
www.mountainoutlet.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.mountainoutlet.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.


XII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
www.mountainoutlet.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: contact@mountainoutlet.ro, sau sa ne contactati la numerul de telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.


XIII. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.mountainoutlet.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, OG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile www.mountainoutlet.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC Master Sport Srl. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.


XIV. Prezentarea ofertei
S.C. Master Sport SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra datelor tehnice prezente pe site-ul www.mountainoutlet.ro se vor efectua in conditiile legii. Datele tehnice prezente pe site-ul www.mountainoutlet.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.mountainoutlet.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs (prezentarea produselor, culorilor poate sa difere datorita luminozitatii monitorului sau a setarilor calculatorului dvs.)

 


XVI. Utilizare cookie

Cookie-urile sunt bucati de text utilizate de browser pentru a stoca pe unitatea magnetica a sistemului dumneavoastra informatii.
Fiecare cookie poate fi citit doar de serverul web care l-a generat.

Cookie-urile nu pot transmite informatii de pe unitatea dumneavoastra magnetica.

MountainOutlet utilizeaza cookie-urile pentru a sti daca aveti deja creat un cont client, in felul acesta nefiind necesar sa re-introduceti anumite informatii de fiecare data cand intrati pe site. De asemenea MountainOutlet poate folosi cookie-uri pentru a personaliza vizita dvs. in cadrul magazinului.

Unii dintre partenerii nostri (eq: Google, AdRoll), folosesc cookie-uri in site-ul MountainOutlet.

Nu utilizam cookie-uri pentru a stoca informatii ale cardurilor, adrese sau alte informatii personale

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Puteti citi Politica noastra de confidentialitate aici