Bluza X-Bionic Apani Merino

Cod produs: I0AP007

Disponibilitate: Stoc epuizat

760,00 lei

429,00 lei

Economisesti: 331 Lei

Scurta descriere

Bluza de drumetie X-Bionic Apani Merino pentru femei
Bluza drumetie X-Bionic Apani Merino pentru femei, ajuta la reglarea temperaturii corpului si ofera o compresie optima muschilor si tesuturilor. Cu ajutorul lanei Merino si a tehnologiilor brevetate X-Bionic, temperatura organismului este acum mentinuta la 37C. Tehnologia 3D Bionic Sphere System asigura un nivel optim al temperaturii corpului si o protectie excelenta impotriva frisoanelor printr-o aerisire si evacuare a transpiratiei eficienta. Aceasta tehnologie poate stoca pana la 8 cm³ mai mult aer pentru o mai buna izolare in timpul pauzelor de recuperare. Tehnologia 3D Bionic Sphere System asigura un nivel optim al temperaturii corpului si o protectie excelenta impotriva frisoanelor, printr-o aerisire si evacuare a transpiratiei eficienta. Aceasta tehnologie poate stoca pana la 8 cm³ mai mult aer pentru o mai buna izolare in timpul pauzelor de recuperare. SweatTraps este tehnologia care previne transpiratia inca de la inceput, datorita structurii in valuri a materialului care conduce transpiratia catre suprafata unde este evaporata. Datorita ISO-Shoulder materialul cu structura in valuri izoleaza zonele cu pierderi calorice maxime si mentine la un nivel excelent temperatura corpului. 3D-BionicSphere System on the Back garanteaza o aerisire eficienta iar astfel umezeala este preluata si indepartata rapid. Aerul cald este retinut cu ajutorul canalelor integrate si astfel temperatura corpului este mentinuta la un nivel optim. Cu ajutorul tehnologiei ElbowPad se asigura o protectie optima cotului si tesuturilor acestuia, avand un sistem unic de izolare. Tehnologia ExpansionRibs contine un material impletit care se indoaie dupa articulatie si care pastreaza caldura corpului indifferent daca articulatia este intinsa la maxim, permitand miscarea libera a membrelor.Compresie: Medie

Izolatie: Medie

 

Tabel Marimi: 

Materiale:


98% Lana Merino

2% Poliamida 

Tehnologii:APANI Merino Wool nu zgarie, nu irita si nu provoaca transpiratie. Aceasta este prelucrata cu ajutorul unui proces tehnologic avansat si astfel devine un material respirabil si calduros.

 

3D BionicSphere® System - Tehnologia 3D Bionic Sphere System asigura un nivel optim al temperaturii corpului si o protectie excelenta impotriva frisoanelor printr-o aerisire si evacuare a transpiratiei eficienta. Aceasta tehnologie poate stoca pana la 8 cm³ mai mult aer pentru o mai buna izolare in timpul pauzelor de recuperare. 


 


 


  

Two-Step 3D-BionicSphere® System - Materialul dispune de o metoda de crosetare high-tech care asigura o fixare foarte buna si un schimb optim de energie termica intre piele si textila.  

 

SweatTraps® Pentru a preveni transpiratia inca de la inceput, echipa X-BIONIC a construit o structura in valuri a meterialului care conduce transpiratia catre suprafata unde este evaporata. Reducerea si evaporarea transpiratiei este acum mai rapida multumita tehnologiei Evaporation Surface Expander.

 

 

  

ISO-Shoulder™ - Materialul cu structura in valuri izoleaza zonele cu pierderi calorice maxime si mentine la un nivel excelent temperatura corpului.

 


  

3D-BionicSphere® System on the Back - Structura patentata X-Bionic garanteaza o aerisire eficienta iar astfel umezeala este preluata si indepartata rapid. Aerul cald este retinut cu ajutorul canalelor integrate si astfel temperatura corpului este mentinuta la un nivel optim.

 
 

ElbowPad™ - Asigura o protectie optima cotului si tesuturilor acestuia, avand un sistem unic de izolare. Tehnologia ExpansionRibs contine un material impletit care se indoaie dupa articulatie si care pastreaza caldura corpului indifferent daca articulatia este intinsa la maxim, permitand miscarea libera a membrelor.

  

Instructiuni Spalare:


 

Este recomandat sa nu folositi detergent, clor sau balsam de rufe la spalare si sa intoarceti bluza pe dos.

  

Franciza N/A
Cod I0AP007
Sport Drumetie
Este indicat si pentru: No
Tehnologie 3D BionicSphere System, 3D-BionicSphere System on the Back, APANI Merino Wool, ElbowPad, ISO-Shoulder, SweatTraps, Two-Step 3D-BionicSphere System
Fit Mulat
Design No
Compozitie Material: 98% Lana Merino, 2% Poliamida
Membrana No
Impermeabilitate / Respirabilitate No
Greutate No
Label secund N/A
Label Secund De la N/A
Label Secund To N/A
Ghid de marimi indisponibil momentan !

Adauga Review-ul tau

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Produse similare

Spork Primus Black

Spork Primus Black

8,00 lei
Manusi Ski Salomon Rs Pro Ws

Manusi Ski Salomon Rs Pro Ws

279,00 lei

99,00 lei

Caciula Ski Salomon Poly Beanie

Caciula Ski Salomon Poly Beanie

159,00 lei

59,00 lei

Bidon CamelBak Eddy 0.75L

Bidon CamelBak Eddy 0.75L

79,00 lei

49,00 lei